2010..?

Nu är snart år 2009 slut, och jag kan ju inte direkt säga att det har varit ett underbart år. För mig har det varit ganska jobbigt faktiskt, med nya insikter som har förvridit huvudet på mig tusen gånger om och TRÖTTHET. Men samtidigt som jag vill att året ska ta slut så är jag livrädd för år 2010. Jag har absolut ingen aning om vad som kommer hända, och det skrämmer skiten ur mig. År 2010 blir det året då alla går åt olika håll och skaffar sig egna liv, och det låter väl helt okej liksom, för vem vill inte ha ett eget liv? Men jag vet inte vad jag vill ha för liv än, och det gör mig så stressad! Och sen tänker jag på alla vänner som man kommer att tappa kontakten med, och det gör mig ännu mer sorgsen och stressad. Katterna har olika planer och vi kanske slutar att vara katterna och kanske bara tittar in här nångång om året när vi blir lite nostalgiska, och det där gamla inlägget från slutet av trean blir det sista som skrivs...

Det vore så hemskt sorgligt om det blev så.

Sen funderar jag lite på alla dom som man inte har tagit sig tid att lära känna ordentligt och som kanske var jättebra människor. Och dom som man vill lära känna så mycket att det brinner i hjärtat, men inte kommer ha tid att göra. Ja nog är det lite sorgligt allt.

Men nu snart så går man in i en ny fas i livet och lär känna nya människor etc, etc, och det längtar jag efter. Nya åsikter, nya erfarenheter och bara helt nya influenser. Det ska bli så skönt. Samtidigt som allt det här som vi har haft kommer lämna stora hål i hela kroppen.

Ja, härligt inlägg känner jag...men Gott Nytt År allihop, och katterna, jag är så glad att jag har er!

...and a happy new year

 Nu är julen slut för denna gång, för vem tror egentligen på att julen varar ända fram till påska?
Jullov = soffläge
Och sanna mina ord, soffan är min nya bästa vän. Jag har knappt lämnat den under de senaste dagarna och har inga planer på att göra det idag heller, så det så.
Efter många om och men och en hel del ångest, har jag ändå bestämt mig för att fira nyår hemma i Motala. Det känns faktiskt jättebra. Lyxigt är temat för er som har missat det!
Men först är det huvudstaden gäller för att sätta sprätt på julklappspengarna!

puss och kram


Kattkollektivet

Jag har bestämt att katterna ska köpa ett hus snarast och flytta in där. Sen kan vi bo ihop resten av trean och köpa en megastor säng som den dom har i tila tequila. Men inte en såndär porrig som dom har där utan en fin.






och klassikern

Så nu vet ni i alla fall. Börja spara :)

Keep your secrets with you

Veckan har varit jättemysig. Katterna har känts som en enda stor familj.
Igår hade vi kalas med vin och glögg och julgodis. Åkte taxi in till stan, vägen in dit var helt sjuk. Väl i stan insåg jag ännu en gång varför jag så gärna vill flytta härifrån. Obehaglig och lång bussfärd hem.
Idag har jag sovit och pratat i sömnen hela dagen och jag har så ont i kroppen.
Imorgon ska jag och Mathilda och Elin till kyrkan. Kan bli intressant.














Slumberparty



godnatt elin! <3

RSS 2.0