lite abstinensbesvär

Just nu vill jag:

1. mysa
2. ha knut här
3. sova jättelänge imorgon
4. ha alla katter i min säng - dom utan och med päls

och så vill jag aldrig sluta titta på det här klippet.

klicka


Life sucks!

Känner att livet suger ikväll! Det svider i hela munnen, jag har hemlängtan och en miljon sidor av kurslitteraturen att läsa. Plus att det alltid regnar i Göteborg! Life sucks! Nu ska jag titta på biggest loser dränka mina sorger i thé!

malaga


Nu har jag internet i min lägenhet! woho! Ville mest bara säga att jag lever
och att allt är najs! Malaga är (förutom idag) soligt och fint och det skuttar omkring
små katter över allt! Nu ska jag ta en siesta så jag orkar med nattens äventyr!

besos!


känslostormar och halverat tempo

Blåsorkesternoterna är svåra och jag har ingen som vill sjunga rytmer för mig. Jag vågar inte fråga någon heller. Ett kryss framför noten betyder någonting som jag har vetat om, men som jag inte kommer ihåg. Jag kommer inte ihåg många saker. Jag kommer inte ihåg att jag är ganska rolig och lättsam, att jag skrattar mycket och är ganska tokig. Jag kommer inte ihåg att jag faktiskt kan saker och jag kommer inte ihåg hur man lär känna människor. Jag ångrar inte att jag började här, att jag faktiskt ger musiken en chans, men jag önskar att det var lättare! Lättare att slappna av och vara sig själv. Och sen måste jag hitta min ryggrad igen.

På fredagar mellan 8.30 och 12 har vi svenska på folkisdelen av skolan. Alla är lite sura över att vi måste spendera så mycket tid på att läsa och sitta i klassrummet, men jag tycker att det är så skönt. I klassrummet vet jag ju hur jag är, jag känner igen det så väl. Men folk är sura och klagar så jag vet inte hur länge till jag kommer få ha mina små härliga timmar av trygghet och igenkännande. Vågar inte direkt säg nånting heller. Att jag vill ha kvar det.

Jag har blivit lite feg.

Överdriver jag nu? Gör jag en höna av en fjäder? Känner jag efter för mycket?
Jag vet inte! Jag vet bara att jag känner för att gråta lite för ofta när jag vaknar och det inte luktar mammas kaffe eller pappas choklad och att jag är lite för spattig och nervös för att kunna slappna av helt.

Men! Om 15 dagar åker jag hem, och då ska jag tanka kraft och bli lugn. Och sen åker jag tillbaka igen och skaffar mig ett liv med lite mindre gråt och lite mer skratt.


13 september

Nu har jag så många gånger påbörjat något som i tanken varit tänkt till att bli ett jätteintressant och trevligt inlägg, men varje gång har jag tryckt på delete och loggat ut och tänkt tanken imorgon eller en annan gång kanske. Nu är det fan dags som några kanske skulle uttrycka sig. Jag kan varken lova att det kommer att bli en intressant eller trevlig läsning, men till och bli ska det i alla fall.

Mer och mer börjar komma in i Göteborgslivet och bättre och bättre börja lära känna staden. Trots att jag knappt har bott här i en månad har staden och människorna här redan fått en speciell plats i mitt hjärta. Hetsa inte upp dig kajsa! Jag lovar att jag inte kommer att glömma dig.  Några nya vänner har jag fått också. Bäst tycker jag nog om Schulze och Rietbergen. Schulze älskar allt som har att göra med stater, nationer och nationalism. Feodalsystem är något han verkligen brinner för. Rietbergen däremot är en hejare på Europas kulturella historia. De är trevliga de där snubbarna. Lite jobbigt att de bara pratar engelska dock...

Jag är nu inne på min tredje vecka som universitetsstudent och det är även denna vecka som vår faddring kommer att avlsutas. Hur jag ska klara mig sedan är ett mysterium. Europaprogrammets faddring har bland annat bestått av pubrundor, hinderbana i slottskogen, paddantur, spårvagnssightseeing, cocktailfest och kommer nu på onsdag att avslutas med finalsittning. Fint kommer det att bli och snygg kommer jag att vara. Om csn bara ville ge mig lite pengar någon dag! Broccoli är ju gott det med annars...

Nu vet ni hur jag har det. Imorgon börjar min pilateskurs också, så när vi ses nästa gång kommer jag att vara jävligt fit! Nu ska jag och Schulze krypa i säng. puss

Visst har Ida gjort ett bra jobb med bloggens hösttema förresten?

Jag slänger med en bild på mitt fina gröna fadderlag med.


Tänkerpådigtänkerpådigtänkerpådig.

Det här är kattens nya spartanska utseende. Lite säsongsanpassad också. Nu kan vi även få ut mer av våra bilder tror jag - så snyggt. För övrigt bor jag i Skövde nu, pluggar och ska bli cool. Men mer om det står HÄR. Saknar ju mina katter med förståss, både dem utan och med päls.

I thought you said maple leaves.








Såhär har min höst sett ut i år, och mer blir det inte. Imorgon klockan 10. 55
så går mitt flyg till värmen och Malaga. Sedan kommer jag hem när det är
jul och vinter igen. Pirr pirr, jag har några fjärilar i magen nu men på söndag kommer
det antagligen vara tusentals för då flyttar jag in i mitt nya hem och på måndag
börjar jag skolan!

elin

RSS 2.0