Awesomeness.

Elin klarade teorin idag! Grattis kissen!

Jessica 20 år!

Igår firade vi att Jessica fyllt 20 år.
Såhär såg det ut genom min kamera.



Vi stannade och åt frukost i Alvastra klosterruin (haha).

Sen åkte vi vidare till Gränna, där skulle vi gå på Andrémuséet eftersom
Jessica finner polarexpiditionen ganska fascinerande.










sen handlade vi såklart polkagrisar.




När vi blev hungriga satte vi oss i en park och åt och myste.

När vi kom hem till Motala igen så åkte jag, Mathilda och Ida till
Kajsa och myste ännu mer.





för jag vill se vänner som personer som håller min hand


I torsdags tog jag och Klara tåget till Växjö, till Izabelle. På fredagen kom Angelica. Vi firade födelsedagar, bytte presenter, fikade i solen, sov i mockasoffor, gick på bio, städade lite för länge och vi pratade om viktiga och oviktiga saker. Bland annat. Det var så himla fint. Saknar Izabelle och hennes lilla lägenhet.

Imorgon fyller jag 20. Det har jag längtat efter, men inte lika mycket som jag längtar efter studenten. Men snart är det fjärde juni.










lyckohunger

Sol, vår, gräslukt, varm asfalt, solvarm hud, katter, trumpeter, musik, spanien, spanjorer, europeiska länder med städer som bara ÄR, follishäng i parker, fontäner som man kan bada fötterna i, lukten av solskyddsolja, kramar, vänner som säger och gör fina saker, människor som gör som dom vill och inspirerar, impulsivitet, tv-serier, filmkvällar med godis och en massa täcken och kuddar, böcker som är så bra att man gråter när dom är slut, drömmar som gör att man bara vill sovasovasova vidare, när livet är som drömmarna som gör att man bara vill sovasovasova vidare, skoldagar som mest består av skratt och tokigheter, när lärare låter elever ligga i gräset och "plugga" och själva också ligger i gräset och "lär ut", diskussioner om allt och ingenting med människor som förstår och accepterar att man faktiskt egentligen inte har nån aning om vad det är man vill få sagt, människor som fnissar och ler under lugg, stora ögon, första snön, sista snön, sommarkvällar som aldrig tar slut, studenten, framtiden.


Schweiz

Nu är jag i Schweiz och här är det vår. Solen skiner, fåglarna kvittrar och luften luktar värme och blommor. Vi har varit i Italien, i alperna, i Bern, Zürich och Basel och i lyxiga franska kvarter. Allting är så fint så att jag nästan glömmer att andas ibland, och våren är så solig och varm att jag blir alldeles snurrig.




Basel


På puben med orkestern










Rheinfall




Zürich









Kvällsmat i Italien

Alperna





Montreaux




Bern

Saknar mina katter, puss

The ghosts you draw on my back





Fina slagsmålskatten i sitt fina ärvda halsband. Ser ni att han vill
visa upp det på första bilden? :)
Idag ska jag äta vegetarisk påskmiddag.
Älskar våren. Älskar att jag fyller 20 år om mindre än två veckor.
Älskar att jag tar studenten snart.

RSS 2.0