They don't love you like I love you

Imorgon är det fredag och helg,det har jag sett fram emot väldigt mycket.
Har suttit ute i solen med mamma och pappa och fikat och pratat.De är verkligen bäst.
På lördag ska jag åka till min bror och förhoppningsvis hinna köpa böcker och gå på loppisar.
På kvällen hoppas jag att jag får träffa Oscar,har saknat honom hela veckan.Snart har vi vart tillsammans i ett halvår!Söta är vi.
Nu ska jag kolla på programmet om djur på fyran och sen läsa om grönsaker,snart börjar ju odlings säsongen vet ni!

aprilsol och katter

Nu har skolan börjat igen och det är så segt och tråkigt för att vara negativ. Men det är så fint väder ute och det gör mig så glad. Jag var på möte idag som var långt och mysigt. När jag var klar så var det så soligt och fint ute så jag åkte hem och satte mig ute och klappade på katten och annat mysigt. Det var roligare än skolan idag kände jag. Busig tjej.
Igår fyllde jag 19 och det var ju roligt. Fick massor med böcker, det är den bästa presenten!
Kajsa ska få en katt, en Olga! Jag är så avundsjuk men förhoppningsvis så ska jag få bli gudmor och det ska jag ta på fullaste allvar. Har börjat fundera på saker jag ska lära den lilla parveln. Hoppas att Olga blir en tjockis som Måns. Är lite orolig att jag kanske engagerar mig lite för mycket i Kajsas katt :)

Puss!

Här är Olga och mamma Kajsa
Här är Måns

Jag vet att jag är en kattnörd,jag älskar det :)

Mjau

Nu var det länge sen jag skrev här känner jag. Vet inte varför det var så länge sen, men antar att det har varit mycket annat att tänka på. Lovet har varit bra och mysigt men inte särskilt uppvilande, men det gör inte så mycket.
Jag ska få en liten kisse, en liten Olga, och jag är så glad! Hon är så sjukt söt så jag nästan smälter, så jag undrar hur det ska gå med uppfostringen. Hon kommer nog bli en bastant och bortskämd kisse tror jag. Men dom är ju också gosiga!
Imorgon börjar ju skolan igen och det är väl inte så partey direkt, men man får göra det bästa av det...solen lyser och jag röstar för folköl i parken efter skolan, varje dag. Hehe, nej men mysigt måste man ha det!

Över och ut

vad jag hoppas att du, kan se mig nu

Är tillbaka ifrån Stockholm nu.Har haft det jättemysigt.Åkt ut till Djurgården och ätit i solen,ätit jordgubbar på Hötorget och gått alldeles för långt varje dag.
Hemma är allt som vanligt,förutom att våren kommit och jag är så lycklig över det.Dock har jag blivit sjuk igen och nu så måste jag sitta och vänta på att vårdcentralen ska ringa mig.Jag är världens friskaste tjej verkligen.
Saknar redan mina små klassisar faktiskt.
Hejdå!


RSS 2.0