And if you ever get hopelessly poor Even if you lose it all I just know I'm gonna love you more





 




.

Idag var det en ganska jobbig dag i skolan för alla katter tror jag, men för en del slutade den ju lite trevligt i alla fall. Skoldagen slutade inte lika trevligt för jessica och mig eftersom vi hade dubbeltimma i psykologi B, men vi fick sällskap av en panda (plus en liten festispanda) och då blev ju allt lite bättre! Nu står det förövrigt också "blåa snoppar" i våra psyk.anteckningar. Lite kuckilurigt som jessica skulle säga. :)

Jag är trött idag! Så himlans sömnig och dåsig så jag vet inte vad, måste gå och sova tidigt ikväll! Men det kommer jag nog inte göra ändå, så det så. Imorgon är det lill-lördag och det borde firas tycker jag. Det blir ju roligare om man firar saker ofta.

Nu ska jag hjälpa mamma att göra taco-pannbiffar, nomnomnom.

Och det enda jag riktigt hör nuförtiden är en vind som blåser genom staden.




Så har skolan börjat och jag tog tag i att göra om bloggen en aning, igen. Men jag vet inte om resultatet blev okej. Men i alla fall, det får duga. Jag har precis ätit kvällsmat, vilket idag bestod av toast + yoghurt med flingor. Men jag tror jag ska göra lite té strax och kanske kolla på Eternal sunshine of the spotless mind en gång till innan jag ska lämna tillbaka den till Jessica imorgon.

when you think more then you want, your thoughts begin to bleed.

Idag har jag varit väldigt produktiv faktiskt. Jag jobbade på glassrestaurangen och gjorde glassuppläggningar för första gången, hehe. Kul var det i alla fall, sjukt stressigt och kladdigt, men kul. Sen åkte jag och mamma till Övralid och smög i skogarna tills vi kom fram till ett litet torp, där vi mötte den mysigaste människan som jag har träffat på länge. Hennes första barnbarn Göte (sött!) skulle döpas och jag skulle spela. Så jag spelade tryggare kan ingen vara där i en glänta i skogen för Göte och hans släkt och sen fick jag en kram och lite pengar och sen åkte mamma och jag hem igen. Älskar såna spelningar, alla blir så glada, det är härligt att man kan göra folk glada bara genom att spela.

Nu sitter jag här i alla fall och tänker att jag vill att det ska bli måndag (konstig tjej jag VET, men så är det faktiskt) och att jag ska få lite att göra. Det känns så konstigt att komma hem efter skolan och faktiskt ha tid att sova, sitta vid datorn OCH kika lite på tv:n. Inte helt fel, men jag blir så rastlös! Jag saknar katterna också och längtar till allt mysigt vi ska ha för oss i höst. Jag är på ett så konstigt humör! Glad fast ledsen, lite vemodig. Det är skönt tycker jag.  

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så jag tänkte ladda upp lite bilder från katternas sommar.

















Puss!

History repeats itself

Är så trött.Känns inte alls som vi gått i skolan i 3 dagar,snarare 3 månader.Och allt är som vanligt verkligen.Roligare kurser i och för sig.Bar hem 10 kg böcker till projektarbetet idag,kommer bli så vältränad.
I onsdags hade vi 1-års jubileum och jag hade bakat muffins till oss.Sen blev Elin sjuk och gick hem.(Hon blev inte sjuk av muffinsarna).Det är tråkigt när hon inte är i skolan tycker jag.Men vi andra klarar oss ganska bra.Ida var busig och söt om nosen idag.Jag leker med Klara på rasterna och vi ringer till Blom och pratar när vi saknar henne för mycket.
Helgen blir fin och lite sorglig kanske,men mest fin.
Puss!


I still got a writers flow.

Det känns som om jag ofta börjar mina inlägg med att skriva, nu var det länge sen jag bloggade här eller något annat liknande, och samma sak vill jag framföra ikväll. Men jag tror det är så att katterna har tagit ett litet sommarlov från bloggandet. Det är ju inte så att det har ekat av tomhet här under sommaren, men glesare med uppdateringar har det allt varit. Hur som helst så är jag här nu igen. Pigg och redo för en höst med några fler blogginägg i alla fall.

Skolan har börjat nu. Mitt schema är än så länge asbra! Men sånt brukar gå över ganska snabbt, då man blir dränkt i hemskrivningar, prov, matteläxor och tunga böcker skrivna av någon helt ointressant författare. Dessutom ska den vara utläst på typ en dag. Men än så länge känns allt lätt. Det är som att man står i öppningen av tunneln. Man ser liksom över den, och där finns verkligen ett slut. Något som inom de närmaste veckorna kommer att kännas svårare och svårare att se. Att titta bakåt är bara onödigt. För man kan ändå inte komma tillbaka till det. Det är bara att köra ner huvudet och inte titta upp för än det börjar lätta. Dags för min examen som mental coach, eller vad?

Hahah nej men allvarligt talat, så tror jag inte att det kommer att bli så tungt i höst. Katterna har ju en hel del att se fram emot också. Men det tänker jag skriva om en annan dag, för annars kommer ingen att orka läsa det här inlägget.

Grattis säger vi också till oss katter, som idag firar ett år ihop med underbara Jessica!


tionde augusti

Vet inte vad jag ska skriva för något men försöker i alla fall.
Emmaboda var helt underbart bra. Kom hem och blev sjuk och har sedan dess bara varit slö. Har haft ganska så långtråkigt men ändå har denna del av sommarlovet varit den bästa. Det är skönt och jag är glad.
Om cirkus en vecka så börjar vi skolan igen... Då firar katterna 1 år ihop!
Och snart flyttar fröken Blom. Är så glad för hennes skull men ledsen för min skull. Ska snart beställa biljett ner till henne och Växjö :), det blir fint. Längtar tills jag flyttar. Vill verkligen inte vara i Motala mer...

MAJA

Som jag tror att ingen har missat så har vi ju varit i emmaboda på festival. Det går liksom
inte att beskriva, det var bara underbart, som vanligt. Så jag har tänkt att bara berätta om Maja!

Det hela började när jag och andra elin var på en promenad i hästhagen, vi hittade ett camp
 som såg trevligt ut, och där, där låg hon. Maja! Vi frågade hennes fäder om vi fick låna henne
i 24 h. Efter inte alls för mycket tjat fick vi henne och där började en livslång vänskap. 
vi lärde henne allt vi kan, och hon fick vara med om mycket de där 24 h vi hade henne,
hon rökte, hon blev ammad med öl och vin, hon åt majs, hon blev till och med upphånglad
av en kille under en florence valentin konsert.
Vi älskade henne av hela våra hjärtan! Men när 24 h gått var vi tvungna att lämna tillbaka henne,
det var svårt, det kom en och annan tår men hennes gamla camp blev glada att se henne och
det kändes som hon var i fina händer.




MEN, när vi dagen därpå skulle gå och hälsa på Maja så var hon borta,
hon hade blivit kidnappad! Jag hoppas att hon har det bra nu och att
hon mins tiden med oss happy campers i camp 18-årsfesten som en fin
tid. Jag saknar min söta lilla maja!

RSS 2.0