E-BODA

om 6 dagar åker katterna till Emmaboda!
och jag har köpt disneyplåster och hårspray så jag skulle kunna åka idag :)

I'll always stay true to you


De senaste dagarna har jag läst mest hela tiden.
Läst om andras liv,tankar och känslor.
Antagligen för att undvika mitt eget liv för tillfället, och slippa tänka och känna.
Det är ganska skönt.

Men idag har jag faktiskt jobbat,och jag kan ha den finaste utsikten av alla sommarjobbande barn!
Nu är jag prickig och trött och har ont.

Klara

När jag gick i ettan i min första gymnasieklass så talade Izabelle om för mig att det skulle börja en ny tjej i klassen,Klara. Nej varför dååå,tänkte jag rent spontant, vet inte varför jag gjorde det egentligen.
Men så en dag kom hon till skolan och såg vilsen och nervös ut. Jag gick fram och presenterade mig på detta viset: "Hej! Jag heter Jessica och jag är snäll!!!!". Jag ångrade mig direkt när jag sagt det, trodde att hon skulle tycka att jag var knäpp. Men det gjorde hon uppenbarligen inte för hon står fortfarande vid min sida och vi delar en massa roliga, jobbiga och fina minnen tillsammans. Klara är en av mina närmsta vänner och jag skulle kunna säga vad som helst till henne, jag vet att hon fortfarande skulle finnas kvar vid min sida i alla fall.
Detta är min och Klaras historia i en kort version, anledningen till att jag berättar den idag är för att hon fyller 19 år och jag vill visa hur glad jag är över att jag har henne.
Grattis världens bästa Klara!

Klara & Izabelle

Till Jessica.

Nu sitter vi här, Jag (Ida), Mathilda och Elin. Vi har det fint i ett varmt rum. Vi sitter just nu och chattar emd en relativt konstig kille på min (idas) msn. Idag har vi badat, bränt oss och ätit goda saker. Men vi sitter inte bara vid datan, utan vi tänker över Emmaboda. Vi har några camp-namns-förslag, här är top 5 på dem vi har nu;

1. Camp fotsvamp
2. Camp svamp
3. Camp Rock vol. 2
4.  El campo de caviarse
5.

Ja, där tog det slut på ideér... Idag när vi badade såg vi en orm i vattnet, det tyckte Elin var läskigt. Kajsa med. Men Mathilda och Ida var mest lugna och fascinerade. Vi undrar hur Jessica skulle ha reagerat och började då sakna henne.
På kvällen kom Hanna LAMMberg och joinade oss. Det var fint, för det var länge sen jag träffade henne.
Nu kom Mathilda på ett väldigt dumt förslag "Campalamp" och "El campo de dampo". Konstig tjej det där. Nu sa hon "havets camp"...
Men på fredag ska jag (Ida) ut på krogen med min mamma och min syster och två mer. Det kan bli spännande.
Det här inlägget påminner mkt om Elins inlägg på lunarstorm i 7an!

Puss och kram skumbanan

RSS 2.0