jag vill ha dig nu som jag hade dig förut


Det är kallt om fötterna. Jag tittar på gamla foton. Blir nostalgisk, tom i hjärtat och sedan ledsen.
En bild på min misse och jag blir varm igen.




Vad skulle vi annars vara?

Idag är det första advent och jag har tänt ljus, bakat pepparkakor, druckit glögg och fått lite julkänsla. Men jag är mer nostalgisk faktiskt. Tänker lite på sommaren och vad som ska bli av oss efter gymnasiet. Jag har en känsla av att katterna kommer att splittras vind för våg och det gör mig lite orolig, för så får det ju inte bli! Men nu får jag sluta upp med det här för det är ju faktiskt bara jobbigt!

Vi hade en väldigt mysig lördag igår. Mathilda och jag spelade på "made in sweden-konserten" och Jessica, Ida och Elin kom och lyssnade. Sen åkte vi till Matte och myste med kalle och chokladfabriken och dokumentär om 90-talsfilmer som handlar om tonårssex. Japp. Mathildas lillasyster hade förfest på övervåningen och i alla fall jag kände mig så gammal! Det var mysigt. Tänk vad fort man växer upp. Nu är ju till och med vår yngsta katt 18 år!Lilla totten.

















Puss på er, mina fina små vänner <3


Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

Idag har varit en sån dag när det pendlar väldigt fort. Gått från hysteriskt glad till jättedeppig. Kom hem från skolan och sov ett tag. Sen bestämde jag mig för att inte göra något skolrelaterat alls idag. Har klappat på katten, målat, läst och pratat med människor jag tycker om och tänkt att Izabelle kommer faktiskt hem på onsdag.Då blir det lite lättare.
Imorgon får vi hoppas att det är vår när vi vaknar!





"Suuuuuug då!"

Igår var det musikcafé på Lilla hem, och Ida, Elin, Mathilda och jag var där en stund och myste med te och bra musik. Stackars Jessica hade ju tagit svinissprutan så hon hade feber, vi saknade henne! Efter en stund på musikcaféet så begav vi oss hem till Mathilda där vi åt chips och godis och försökte röka vattenpipa. Det gick väl sådär, men det var roligt under tiden vi försökte i alla fall! Jag fick min present, en fjällrävenväska, och blev jätteglad! :) (eller fick och fick, jag fick se den på internet, hehe)

Idag ska jag nog skita i att plugga tror jag. Bara titta på tv och hasa omkring i stora raggsockor och inte ens ta på mig linserna! Det ni!

Krya på dig Jessica!

Puss

tinnitus i hjärtat

Just nu sliter katterna som hundar (haha) och det är faktiskt jättejobbigt. Jag känner inte igen mig själv längre i all stress. Jag går ständigt omkring med en klump i halsen känns det som. Pinsam tjej som får hålla igen gråten så fort någon frågar hur det är. ehe, härligt. En klapp på axeln på det och du har fått ett nervvrak på halsen.
Nej, men som sagt. Skolan är ett rent helvete, och det säger man ju ofta tänker ni, men jag har aldrig varit med om något liknande faktiskt. Jag kan inte skilja dagarna åt och ännu mindre lektionerna. Allt flyter ihop till ett stressmaraton som aldrig tar slut. Jag har fan inte kondition för det här!

Jag är för första gången i mitt liv skoltrött, och det är en förjävla jobbig känsla. Jag fattar inte hur folk som gått omkring och varit skoltrötta i flera år orkar. All heder till er måste jag säga. Jag orkar då inte. Jag är så trött, trött, trött, TRÖTT.

polkadots

åh, jag såg precis att katten har fått prickar! fint tycker jag.
Annars är det mest söndag efter en lugn helg. Tittar på idol-reprisen
i vanlig ordning. Sökte också till att bli supersvarare på 118100 nyss,
men jag var visst inte tillräckligt bra :( Jag blev lite nervös tror jag!
men ska söka igen nästa vecka haha. 
puss 

RSS 2.0