smugg bajsa korv

Idag är det torsdag och mathilda, jessica och jag var och lyssnade på debatten om EU-parlamentet i skolan. Jag blev bara mer förvirrad måste jag säga. Himla politik! Det är inte lite krångligt allt sånt där.
Jag är T-R-Ö-T-T efter historiamaratonet igår natt, men det känns skönt att det är avklarat. Men jag är inte så lättad, mest trött. Det har varit min standardkänsla dom senaste veckorna. Orkar inte mer alltså, låt det bli sommarlov NU.

Elin och Ida är på Siesta och är fulla och skrattar åt bajskorvar. Imorgon är det skola och gympa...


Ibland är livet bra orättvist

puss

För långsamt för snabbt men aldrig i takt

Denna vecka har jag varit nere och så trött på att livet är så inrutat. Jag hatar det så mycket, hatar att tänka på hur fort tiden går utan att jag märker det och vilka obetydelsefulla saker man ägnar sig åt och lägger ner tid och ångest på.
Hur som helst så har det varit skönt att vara långledig och hinna tänka. Igår kollade jag på balen med Izabelle Klara och Angelica. Elsa och Erika var de finaste,helt klart.
Idag har jag och Oscar slöat hela dagen i min trädgård och lyssnat på bob hund. Jag längtar så sjukt mycket till sommarlovet och Emmaboda. Kommer bli fint tror jag.
Nu bakar jag bröd och lyssnar på jazz på Oscars spotify. Busig flickvän :) Borde kanske plugga men det är så långtråkigt.
Nu är det prick en månad kvar tills Morrissey också!





jaha så ska man komma på en rubrik med...

Lite dålig uppdatering här tycker jag allt...

och enda anledningen till att jag tar tag i saken, är för att jag verkligen inte vill träna på mitt tal, eller läsa bibeln för den delen heller. Annars händer det väl inte så mycket i våra liv skulle jag tro. Idag var vi på utflykt med klassen. Det var trevligt. Sen såg vi en film om algeriet. Den var svartvit och de sköt väldigt mycket. Jag kanske borde öva lite på mitt tal nu, för det här verkar ju inte bli ett så vidare intressant inlägg...


"Hemma hos" på Lövö

Jag tänkte följa Elins exempel med den här "hemma hos" grejen, men eftersom jag håller på och fixar i mitt rum tänkte jag att jag visar er min sommarstuga på Lövö istället. Så håll tillgodo! :)


Storstugan


Vi har en fin altan med dörrar in till

                       
duschen och                                                            kusinernas sovrum


                         
Vi sover i en liten stuga på tomten                                   som ser ut såhär inuti


        
Här är baljan som vi brukar bada i på kvällen    



Nere vid sjön


Här är lite bilder på Lövö:

                               


                               

Är du innan för eller utanför?

Känner mig sjuk igen.Trots att jag har haft en väldigt lugn helg.I fredags natt möblerade jag om i mitt rum,det blev mysigt.Snart kanske jag ska göra ett hemma hos-inlägg som Elin.Egentligen borde jag plugga matte i och med att vi har matte b nationella på tisdag men jag orkar inte bry mig om hur det kommer gå tyvärr.
Imorse när jag och Oscar vaknade var det soligt.Vi låg på en filt på min trädgård och myste länge.Idag firar vi 6 månader :')



"hemma hos-special" - Elins rum.

Vi sa ju att vi skulle ta kort på våra rum och visa dem här,
så nu tänkte jag visa er, alla våra läsare, mitt rum.


såhär ser det ut när man står i dörren och tittar in.

vänder man huvudet lite åt vänster står där en röd liten fotölj.

på väggen har jag satt upp två bokmärkesfjärilar och ett fint citat ur en bok,

och lite längre fram står en säng,( som högst sällan är bäddad.)

bredvid sängen står ett nattduksbord, eller egentligen ett vanligt litet bord
jag hittade på farmor och farfars vind.

över sängen hänger det en bokhylla, med böcker på, och ryska dockor.

på väggen rakt in hänger det en annan bokhylla, med en del nödvändiga
och en del mindre nödvändiga saker i.

och så har jag ett sminkbord från 50-talet. det är det finaste i mitt rum
tycker jag.


fönster;en plåtburk jag fått av ida, en pelargon, en ram med ett fin kort på
en nyhemkommen matros som kysser sin flicka och en bandspelare.

en fin gammal soffa.

det är egentligen en garderob man ser när man tittar vänster direkt när man
går in i mitt rum.

hejdå!


Weeds grow up through the pavement cracks, it's inevitable

Precis som matte så tänkte jag skriva lite i katten, eftersom det var så länge sen och så. Igår var vi hos Elin och grillade (efter mycket om och men) och hade det mysigt. Maten var jättegod och allt var gosigt. Det var lite kallt på kvällen men man märker ju ändå att det snart är sommar!
Jag älskar att det är så fint väder och att man kan sola och bli sådär härligt snurrig efter ett tag, om man inte dricker vatten! Jag solade förut och lyssnade på Celine Dion jättehögt i Ronjas I-pod, och jag fick typ gåshud och annat tönteri. Tänkte djupa tankar om livet och blev allmänt blödig. Och skrev ner citat ur låttexterna. Ojojoj... Den kvinnan alltså! Hehe.

Jag älskar verkligen musik. Allt blir ju bättre/sorgligare/mer känslosamt osv med musik. Man kan få tillbaka en massa minnen genom att lyssna på en speciell låt och ibland när man bara vill gråta lite eller bli på bättre humör så är det bara att sätta på sån musik. Lovely! Jag skulle nog inte kunna överleva utan musik. Mm, näe det skulle jag inte.

För övrigt tycker jag att Paris i sommar låter alldeles utmärkt - Tres bien - eller nåt :)


Good morning may

God morgon eller god förmiddag är det kanske. Efter gårdagens valborgsfestligheter kände jag att det äntligen var dags för mig att skriva några rader i vår älskade kattblues. Det var mysigt igår. Det bästa valborgsfirandet på länge. För er som inte vet, grillade Jag, Kajsa och Jessica hos Elin.  Även om det tog förskräckligt lång tid att få den perfekta värmen på grillen, blev slutresultat jävligt gott faktiskt, vilket har medfört att jag stinker vitlök ur varenda por idag. Jag lovar det är ingen överdrift. Om någon kommer och luktar i mitt sovrum så kan man nog undra om jag är rädd för vampyrer eller något, men det är jag inte.

Till saken nu, det var ju faktiskt någonting jag skulle skriva om, som jag just nu har glömt. Lets improvise insted!
April gick väldigt fort. Fortare än någon annan månad någonsin har gått. Men så har vi ju också hunnit med en hel del skaer också. Som Stockholm, det var kul. Det måste vi göra om. Vad har vi gjort mer...Vi har invigt min nya lägenhet med både plugg/tatuerar eftermiddag och lördagsfirande av Jessicas födelsedag, som jag än inte har fått tillbaka riset ifrån. Jag lånade ju faktiskt ut ett helt rispaket. Hela det kan ju inte ha gått åt...

I alla fall, nu har jag kommit på vad jag ville skriva om. Igår när vi var hos Elin diskuterade vi lite om vad som hände med vår resa till Paris. När jag kom hem och la mig tänkte jag lite på det och jag vill verkligen åka utomlands med er mina finfina vänner. Nu tycker jag att vi bestämmer att vi gör det. Jag kan kolla billiga resor hela sommaren och så åker vi i slutet! Tummen upp för det tycker jag! Annars har vi ju höstlovet med, men det känns lite grått och kallt då...
Nu har jag skrivit alldeles för långt och känner i magen att det är dags för lite frulle. Pusss

RSS 2.0