29 mars

Det har varit en bra helg.Jag har dock varit trött som en pensionär.
Vi befann oss i Linköping igår.Kajsa spelade och var duktig som vanligt och Oscar vann en fin cykel.
Bara ett par dagar kvar av mars och bara tre dagar i skolan innan lov för sen ska vi till Stockholm.
Det blir roligt och vi hoppas på fint väder!
Nu ska jag läsa och mysa och sova,i den ordningen.


There´s no time for us

Idag hoppade jag över orkestern för att plugga historia, och istället ägnade jag en timme åt matteläxan. Känns inte riktigt som jag direkt. Obehagligt. Men antar att jag gör det för Rajkas skull, hon är underbar.
GIllade inte dramat idag, det är så jobbigt ibland att läraren är så viktig för kursen, när läraren suger.
Nej den där historian alltså, ska bli skönt med lov säger jag!


Snyggare "naturare" får man leta efter förresten, prrrrrr

Puss<3


långsamt spinger livet förbi, utan motstånd. plötsligt händer det inte igen.

jag tyckte det var tid att skriva i kattblues idag, det blir ju inte så ofta för min del.
Jag har ju min egen blogg att ta hand om.  
Idag är det söndag, och det snöar. Man var väl dum som trodde att våren var här för att stanna.
Fast jag och min lillebror trottsade vintern förrut och var ute och cyklade i nästan en timme.
Det var fruktansvärt kallt men mysigt ändå.
Annars har jag mest bara haft en riktig renlevnadshelg. Gått långa promenader, sett
på fina filmer, lyssnat på franska sånger som jag inte förstår ett ord av
och inte pluggat fast jag borde osv.
Känner mig mer utvilad än vad jag gjort på länge.
Nu ska jag nog beställa några skivor och kanske klippa min lugg.
puss

we won't need legs to stand

Det har varit världens finaste väder de senaste dagarna. Det kom inte en dag för sent. Tror att alla behöver det för tillfället. Speciellt jag och min klass. Sjukt vad vi har att göra nu. Vi är så tokigt duktiga så vi borde få en vecka ledigt, minst.
I helgen kommer mina syskon hem och då ska vi äta tårta hoppas jag. Min fina storasyster fyller 21. Och snart fyller jag!
Sandra hade så fin färg på sina naglar idag så nu vill jag också ha det. Det ska bli rött för er som undrar.

Jessica

Happy times, drinking wine in my garage

Just nu känns det som att jag lika gärna skulle kunna gå och gömma mig någonstans. Leka kurragömma supersuperlänge, utan att bli hittad. Vad man än gör så är det alltid någon som är bättre, och som påpekar det också.
Varför ska jag anstränga mig liksom? Så himla stressigt och nervöst och ångestframkallande. Bara en massa krav!
Det funkar inte ibland bara, men nu måste det funka hela tiden.
Jag skulle vilja gå tillbaka till när det inte var på så himla blodigt allvar, bara spela för att det är så underbart roligt. Men, antar att man måste växa upp nångång. Vill inte växa upp.

Gonatt

Time for us

Idag har jag legat hemma i min säng och tyckt synd om mig själv. Egentligen är det inte alls bra men ibland måste man vara hemma.
Igår hade jag och Oscar varit tillsammans i fyra månader. Han är bäst. Världens finaste. När jag kom hem i måndags hittade jag små lappar i mitt rum som han skrivit till mig. Hur gulligt är inte det. Det är sjukt typiskt Oscar att göra nått sånt. Jag är avundsjuk på mig själv : ) Nu ska jag sluta för alla känsliga läsares skull!
Puss!

Suddiga paret

Partyland

Nu har solen lyst nästan två dagar i sträck och jag har ätit årets första glass. Det är så att det pirrar i hela kroppen när man är ute och hör alla fåglar och får solen i ögonen. Tur att det har varit fint väder i veckan, för vi hade nog gått under med alla måsten om inte solen hade visat sig då och då. 
     Jag fryser om fötterna eftersom jag har suttit här alltför länge och inte gjort någon historia. Jag har mest läst obegripliga personakter och låtsats gjort nytta varje gång mamma har gått förbi. Sånt ger framgång, Kajsa. Verkligen. Tycker allmänt att vi har för mycket att göra just nu, på grund av alla praktikanter. Jobbiga typer dom där, när dom inte är snygga. Visserligen är det kul att driva med dom, men alla prov vi får slängda i ansiktet gör att man inte tycker att det är lika kul liksom.
     Idag har jag spelat trumpet, och fått datum för provspelning i Stockholm. Den 27 april kommer jag att dö av nervositet, och troligtvis spy också. Men jag är samtidigt lite förväntansfull, ska bli kul att se hur bra man är jämfört med alla andra som söker.

Men nu ska jag ge historian ett allvarligt försök, sen ska jag nog baka kladdkaka om drömma om ett liv som desperat hemmafru, med ständigt fint väder.

Över och ut.

9 mars

Det var ett tag sen nu,vad har hänt...Inget tror jag. Har haft en stressig men väldigt mysig helg. Jag och Oscar gick på loppisar och antikvariat i lördags,hittade så mycket fint. Bland annat en jättefin jordglob som jag önskat mig väldigt länge. Älskar att gå och kolla på gamla böcker med,det kan jag göra hur länge som helst. Vi fann nya kompisar också, en dam gillade att jag gick och nynnade. Hon var söt.
Snart är det bara en månad kvar tills jag fyller och det är ju fint,då är det redan april och då måste det ju vara vår tycker jag. Idag är det soligt och fint i alla fall.

Jessica

I'm only human and that's my saving grace

Jag vet ju att jag bara gör det här för att fördriva tiden....

Ett bild säger mer än tusen ord..






puss på er mina pinglor!


RSS 2.0